15 april 2018 15 april 2018
Dit jaar is de open-gemeentemiddag op zondag 15 april van 16:00 tot 18:00 in het koor van de Grote Kerk, met als gast theoloog en psycholoog én Theoloog des Vaderlands:
Claartje Kruijff.
U bent van harte uitgenodigd!
Om 16:00 uur verwelkomen wij u graag met koffie en thee. Om 16:30 zal Claartje Kruijff een inleiding houden met als titel ‘Op zoek naar betekenisvol leven’.
Aansluitend is er tot 18:00 tijd voor een ontmoeting met een hapje en een drankje.
Meldt u zich aan op: pkn.naarden.vt@gmail.com

Commissie Vorming & Toerusting

Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.