zondag 30 januari 2022 om 10.15 uur

Afscheidsdienst ds. Véronique Lindenburg
Voorganger(s): Ds. Véronique LindenburgLiturgie

In deze dienst neemt ds. Véronique Lindenburg afscheid als predikant van de Protestantse Gemeente Naarden. In het landelijke PKN-coronaprotocol dat 18 januari 2022 verscheen, tekent zich gelukkig ruimte af voor meer dan online-vieringen. Zoals het er nu voorstaat, betekent het dat u/jij aanwezig kunt zijn bij de afscheidsdienst. Mogelijk vragen we bij binnenkomst in de kerk een QR-code of soortgelijk coronabewijs. We laten dit afhangen van de actuele informatie over de preventiemaatregelen. 

Wie aanwezig wil zijn bij de afscheidsdienst hoeft zich niet vooraf te melden. Het voordeel van de Grote Kerk is dat er voldoende zitplaatsen zijn op 1 1/2 meter afstand van elkaar. De dienst start om 10.15 uur. De kerk is open vanaf 9.30 uur.  

We gaan ervan uit dat wie dat wil ds. Lindenburg na de dienst nog kan ontmoeten. Onze voorbereidingen richten zich op een informeel samenzijn, zittend in het koor en de kooromgang van de Grote Kerk, met inachtneming van de RIVM-basismaatregelen. Voor deelname aan deze ontmoeting na de dienst (11.30 - 12.30 uur) is om logistieke redenen WEL REGISTRATIE vooraf nodig. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 januari 2022 bij Hilleke van Dijk, zowel via haar emailadres als telefoonnummer. 

Klik hier voor meer informatie

terug

Laatste nieuws

 

Afscheid ds. Véronique Lindenburg Afscheid ds. Véronique Lindenburg

Per 1 februari vertrekt ds. Lindenburg uit onze gemeente. In de dienst van 30 januari in de Grote Kerk te Naarden en zo mogelijk daarna is aandacht hiervoor. De dienst waarin ds. Lindenburg voorgaat, start om 10.15 uur. De kerk is open om 9.30 uur. 

lees meer »
 
Nieuwjaarszegen Nieuwjaarszegen

Nationale Nieuwjaarszegen door ds. René de Reuver | Protestantse Kerk in Nederland

 

Rust in vrede, Father Desmond! Rust in vrede, Father Desmond!

Ds. Marnix van der Sijs beschreef in de weekbrief van de Protestantse Gemeente te Soest zijn persoonlijke herinneringen aan aartsbisschop Desmond Tutu. 

lees meer »