Dankwoord ds. Veronique Lindenburg Dankwoord ds. Veronique Lindenburg
Per 1 februari 2022 heeft ds. Lindenburg onze gemeente verlaten. De afscheidsdienst waarin zij voorging, vond plaats op 30 januari jl. in de Grote Kerk te Naarden. 

Ds. Lindenburg laat ieder het volgende weten.

Beste mensen, 
Dank voor een prachtig afscheid op 30.1 jl. in de Grote Kerk. Dank aan iedereen die meeleefde, er was, bijdroeg aan het cadeau (ruim € 1.000) of mij nog iets anders toestopte, voor alle lieve gedachten en woorden. En de prachtige muziek in de dienst: Wybe met "Kortjakje" (aan het begin van de dienst) en Janacek (aan het einde) en Karin Kuijper-Bouwmeester's heldere zang. Ook voor de heel gezellige nazit. Dat het u/jou goed mag gaan. 
Vriendelijke groet, ds. Veronique Lindenburg
terug
 

Laatste nieuws

 

De opening van fruitfull city De opening van fruitfull cityDe opening van Fruitful City: een prachtig aangelegde tuin op de Floriade 2022 met onder andere de Tiny Church en 12 kunstwerken die de vruchten van de Geest uitbeelden. Op eerste Paasdag was de opening.

lees meer »
 
Meditatief moment bij afbeelding op tongewelf Meditatief moment bij afbeelding op tongewelf

In de coronatijd ontstonden nieuwe initiatieven. Er kwamen beeldregistraties. Niet alleen van zondagse vieringen. Onze predikanten maakten een video-logboek (vlog) of een registratie van een meditatief moment. Inspirerende momenten die je opladen, getuige de uitspraak van een gemeentelid ‘zo’n meditatief moment helpt me de week door’.
Tussen Pasen en Pinksteren brengen we vooral de vlogs van ds. Marnix van der Sijs en ds. Lennart Heuvelman over Jona en de vis en Opstanding en Simson onder de aandacht. 
Intro PGN op bezoek bij plafondschildering
 

 

 

Inspiratiefestival Inspiratiefestival

Op zaterdag 4 juni is er in Heiloo een Inspiratiefestival voor alle kerken behorend bij de Protestantse Kerk in Noord-Holland. Het festival is bedoeld voor predikanten, ambtsdragers en gemeenteleden van de classis Noord Holland.
Belangstelling voor deelname? Neem contact op met onze scriba.

lees meer »