Dankwoord ds. Veronique Lindenburg Dankwoord ds. Veronique Lindenburg
Per 1 februari 2022 heeft ds. Lindenburg onze gemeente verlaten. De afscheidsdienst waarin zij voorging, vond plaats op 30 januari jl. in de Grote Kerk te Naarden. 

Ds. Lindenburg laat ieder het volgende weten.

Beste mensen, 
Dank voor een prachtig afscheid op 30.1 jl. in de Grote Kerk. Dank aan iedereen die meeleefde, er was, bijdroeg aan het cadeau (ruim € 1.000) of mij nog iets anders toestopte, voor alle lieve gedachten en woorden. En de prachtige muziek in de dienst: Wybe met "Kortjakje" (aan het begin van de dienst) en Janacek (aan het einde) en Karin Kuijper-Bouwmeester's heldere zang. Ook voor de heel gezellige nazit. Dat het u/jou goed mag gaan. 
Vriendelijke groet, ds. Veronique Lindenburg
terug
 

Laatste nieuws

 


Actie Kerkbalans 2023 Actie Kerkbalans 2023

Recent vond de jaarlijkse Actie Kerkbalans plaats. Veel vrijwilligers maakten dat mogelijk. In deze actie vragen plaatselijke kerken hun leden om een financiële bijdrage om het kerk-zijn invulling te kunnen geven. Half januari jl. zijn de resultaten gepubliceerd van een landelijk onderzoek onder kerkgangers. Klik hier voor meer informatie

 
ENERGIEKOSTEN ENERGIEKOSTEN

Wij weten dat er door de stijging van de energiekosten mensen zijn die daardoor letterlijk in de kou komen te zitten. Wij willen graag helpen, maar beseffen dat niet ieder die hiervoor in aanmerking komt in ons vizier is.

lees meer »
 
Oecumenische 'Minikerkendag' Oecumenische 'Minikerkendag'

Viering oecumenische 'minikerkendag' op zondag 5 februari 2023 om 11.00 in de Mariakerk te Bussum

Thema van deze viering is “Doe goed – zoek recht” en sluit aan bij de Week van gebed voor eenheid van christenen 2023.
Voorgangers in deze dienst zijn: Ds. Petra Smit (Vrije Evangelische Gemeente, Pastoor Carlos Fabril (Rooms-Katholieke Parochie) en ds. Willy Metzger (Evangelisch-Lutherse Gemeente).

                                                  

lees meer »