zondag 30 januari 2022 om 10.15 uur

Afscheidsdienst ds. Véronique Lindenburg
Voorganger(s): Ds. Véronique LindenburgLiturgie

In deze dienst neemt ds. Véronique Lindenburg afscheid als predikant van de Protestantse Gemeente Naarden. In het landelijke PKN-coronaprotocol dat 18 januari 2022 verscheen, tekent zich gelukkig ruimte af voor meer dan online-vieringen. Zoals het er nu voorstaat, betekent het dat u/jij aanwezig kunt zijn bij de afscheidsdienst. Mogelijk vragen we bij binnenkomst in de kerk een QR-code of soortgelijk coronabewijs. We laten dit afhangen van de actuele informatie over de preventiemaatregelen. 

Wie aanwezig wil zijn bij de afscheidsdienst hoeft zich niet vooraf te melden. Het voordeel van de Grote Kerk is dat er voldoende zitplaatsen zijn op 1 1/2 meter afstand van elkaar. De dienst start om 10.15 uur. De kerk is open vanaf 9.30 uur.  

We gaan ervan uit dat wie dat wil ds. Lindenburg na de dienst nog kan ontmoeten. Onze voorbereidingen richten zich op een informeel samenzijn, zittend in het koor en de kooromgang van de Grote Kerk, met inachtneming van de RIVM-basismaatregelen. Voor deelname aan deze ontmoeting na de dienst (11.30 - 12.30 uur) is om logistieke redenen WEL REGISTRATIE vooraf nodig. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 januari 2022 bij Hilleke van Dijk, zowel via haar emailadres als telefoonnummer. 

Klik hier voor meer informatie

terug

Laatste nieuws

 

De opening van fruitfull city De opening van fruitfull cityDe opening van Fruitful City: een prachtig aangelegde tuin op de Floriade 2022 met onder andere de Tiny Church en 12 kunstwerken die de vruchten van de Geest uitbeelden. Op eerste Paasdag was de opening.

lees meer »
 
Meditatief moment bij afbeelding op tongewelf Meditatief moment bij afbeelding op tongewelf

In de coronatijd ontstonden nieuwe initiatieven. Er kwamen beeldregistraties. Niet alleen van zondagse vieringen. Onze predikanten maakten een video-logboek (vlog) of een registratie van een meditatief moment. Inspirerende momenten die je opladen, getuige de uitspraak van een gemeentelid ‘zo’n meditatief moment helpt me de week door’.
Tussen Pasen en Pinksteren brengen we vooral de vlogs van ds. Marnix van der Sijs en ds. Lennart Heuvelman over Jona en de vis en Opstanding en Simson onder de aandacht. 
Intro PGN op bezoek bij plafondschildering
 

 

 

Inspiratiefestival Inspiratiefestival

Op zaterdag 4 juni is er in Heiloo een Inspiratiefestival voor alle kerken behorend bij de Protestantse Kerk in Noord-Holland. Het festival is bedoeld voor predikanten, ambtsdragers en gemeenteleden van de classis Noord Holland.
Belangstelling voor deelname? Neem contact op met onze scriba.

lees meer »