wo 27 juni 2018

19.30 - 20.00 UUR         INLOOP met koffie/thee
20.00 UUR                      WELKOM
20.05 - 20.35 UUR         ‘OP ZOEK NAAR HET VERHAAL IN DE MUZIEK’
Marieke Koopman, maker van muziektheater, neemt ons mee in de wereld van muziektheater in combinatie met barokmuziek. Over o.a. Mattheus passie voor kinderen.
20.40 – 21.00 UUR          Parallelprogramma
                                       ‘WATER, BRON VAN RITUELEN’, ds. Veronique Lindenburg
                                       ‘KIJKEN NAAR KUNST, BRON VAN INSPIRATIE’, ds. Lennart Heuvelman
21.00 - 21.15 UUR          PAUZE: ontmoeting, drankje, boekentafel
21.15 - 22.00 UUR          ‘KERK-ZIJN ALS GEMEENTE WAAR MUZIEK IN ZIT’
Wil de Vries-Kempes, voorzitter van de kerkenraad en Marleen Schoonderwoerd, gemeentebegeleider, Geestkracht.nu
We informeren elkaar over de stand van zaken in het kerkenwerk, landelijk, regionaal en lokaal.
We wisselen ideeën uit over hoe we een vitale gemeente blijven met oog voor persoonlijke en maatschappelijke bezieling.
We zoeken naar de inhoudelijke thema’s die ons opladen en die we met elkaar willen uitvoeren.