ZINSPIRATIE Naarden-Bussum: programma 22-23 ZINSPIRATIE Naarden-Bussum: programma 22-23

CCIV, voluit de Centrale Commissie Interkerkelijk Vormingswerk. is opgericht in 1971 als een zelfstandige commissie naast de Raad van Kerken van Naarden, Bussum en Hilversumse Meent. CCIV organiseert lezingen en cursussen op gebied van theologie, religie, maatschappelijke betrokkenheid van kerken, sociale en ethische vraagstukken, filosofie etc. CCIV trekt voor de cursussen en lezingen docenten / sprekers aan die naam maakten op het onderwerp van hun presentatie.

De in de commissie deelnemende kerkgenootschappen zijn:

Apostolisch Genootschap

Evangelisch-Lutherse Gemeente