zo 17 september 2017

Vredeswandeling 2017

11.15 uur

Aan het begin van de Vredesweek op zondag 17 september 2017 zal om 12.15 uur de Vredeswandeling 2017 van start gaan. Dit jaar zullen nieuwe medelanders (voormalige vluchtelingen uit Irak, Syrië, Eritrea) een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van deze vredeswandeling. Doel van de Vredeswandeling is  inwoners van Naarden, Bussum en Hilversumse Meent met verschillende of afwezige levensbeschouwelijke achtergrond met elkaar in contact te brengen rond het thema vrede.

Deze keer worden wij ontvangen aan start en einde van de wandeling bij het Vestingmuseum Naarden! http://www.vestingmuseum.nl/1459/Home

Start bij Vestingmuseum, (bij de ingang), vanaf 11.45 uur
Mocht je een Museumkaart hebben neem deze s.v.p. mee en laat deze scannen.
Ontvangst met een Fair Trade kop koffie of thee
Toespraak door directeur drs. Oscar Hefting over oorlog en vrede
Aanvang wandeling 12.15 uur, duur +- 1 uur.
Terugkeer bij het Vestingmuseum rond 13.30 uur & napraten met een hapje en een drankje.

Vanaf 14 uur is er in het Vestingmuseum een “Schuttersdag”. Tussen 14.00 en 15.30 schieten de kanonniers van het museum of de Stadskanonniers van Amersfoort de zware vestingkanonnen meerdere malen af! U kunt daarvoor evenals voor een gratis rondleiding op het terrein blijven.
De wandeling wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van diverse religies en groepen uit Naarden en omgeving, waaronder ondergetekende en anderen van onze kerk. Van harte nodigen wij u hiervoor uit!!
GROOT NIEUWS!: Deze wandeling is door PAX genomineerd voor een Vredesprijs!!
De informatie is te vinden op de speciale website

www.paxvoorvrede.nl/duif STEM op ons!!