zondag 18 december 2022

Volkskerstzang in de Grote Kerk

Grote Kerk
 19.00 uur

We zijn blij u weer te kunnen uitnodigen voor de Volkskerstzang in de Grote Kerk te Naarden
We hopen na twee jaar van afwezigheid door de coronacrisis dat de Grote Kerk zo goed als helemaal bezet zal zijn om samen te kunnen zingen. Aan de avond zal worden meegewerkt door het koor Revival uit Huizen,muziekvendel Nardinc uit Naarden en Wybe Kooijmans zal het orgel bespelen.

Uiteraard zal de avond weer geopend worden door het binnenbrengen van het licht door de processie van kinderen met een kaarsje.