MEDITATIEVE MOMENTEN, VLOGS EN ACHTERAF KIJKEN VAN LIVESTREAM KERKDIENSTEN MEDITATIEVE MOMENTEN, VLOGS EN ACHTERAF KIJKEN VAN LIVESTREAM KERKDIENSTEN

KLIK HIER
Onze predikanten nemen nieuwe initiatieven in de vorm van een video-logboek (vlog) of de registratie van een meditatief moment.  Inspirerende momenten die je opladen, getuige de uitspraak van een gemeentelid ‘zo’n meditatief moment helpt me de week door’. Het aantal registraties op deze website groeit. Er is al een aantrekkelijke keus te maken uit uiteenlopende geloofsonderwerpen. Nu is er een bijzondere serie over de plafondschilderingen in het tongewelf van de Grote Kerk. Dankzij de beeldregistratie door Frank de Meijer en Joop Berkhout kunnen we van dichtbij kijken naar de afbeeldingen en luisteren naar verhalen daarbij. Zeer aanbevolen!