za 3 juni 2017

Vesting Museum
 12.00 uur  - 15.30 uur

Hé! Ga je mee?
We nodigen je hierbij uit voor een gezellige middag.
Wanneer? Zaterdag 3 juni
Hoe laat? 12:00 tot 15:30 uur
Voor wie? Iedereen van 12-18 jaar
We gaan naar het Vesting Museum en zijn daar meer buiten dan binnen.

Wat gaan we doen:
- 12 uur verzamelen bij Vesting Museum Waterliniegolf
- 14 uur pauze
Voor wie wil even het museum bekijken.
Hierna uitleg over kanonschieten en er het afvuren van een kanon.
- 15 uur afsluiting = nog een verrassing!

Laat je even weten of je meegaat?
Meedoen is gratis! Heb je vrienden of vriendinnen die mee willen?
Zij zijn ook welkom! Geef wel even hun naam, adres en telefoonnummer door.
Contact: ds. Véronique Lindenburg en Guido Bas, jeugdouderling
Opgeven graag bij Guido: guido.bas@gmail.com

Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.