zaterdag 5 november 2022

Theaterstuk ‘Alle 7 goed’

Lutherse Kerk Bussum, Mecklenburglaan 50
 14.30 uur

Op zaterdag 5 november spelen verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist/sidekick Dirk Overbeek
‘Alle 7 goed’, een actuele, muzikale voorstelling over de Zeven werken van Barmhartigheid.
Natuurlijk, de werken van barmhartigheid deugen.
Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen.
En veel mensen doen ze ook. Tegelijkertijd kunnen ze wel een frisse update gebruiken.
Die krijgen ze in ‘Alle 7 goed’. In een “talkshow” komen verschillende deskundigen aan het woord over barmhartigheid en hoe je dat moet doen.
Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden.
Het Adamskostuum bevalt hun prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel een vreemdeling te herbergen. Anders was ons asielbeleid wel humaner.
En wie hongerigen gaat voeden, moet rekening houden met diverse diëten.
Weleens een gevangene bezocht?
Gemeenteleden, vrienden, familie en belangstellenden zijn van harte welkom.
De voorstelling begint om zaterdagmiddag 14.30 uur. De inloop is vanaf 14.00 uur.
Na de voorstelling is er tijd voor ontmoeting en een hapje en een drankje.
Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage bij de uitgang is welkom.