dinsdag 28 december 2021

Tentoonstelling Catharijneconvent Utrecht. Wegens corona-beperkingen uitgesteld tot later datum.

Locatie: 
 Catharijneconvent
Prijs: 
 Kosten: treinreis, entrée museum, koffie e.d., alles zelf te betalenOntmoet de mysterieuze Maria Magdalena en haar vele gezichten van kroongetuige, zondares tot feminist.
Voor het eerst krijgt ze haar eigen tentoonstelling. Ga mee op de ontdekkingstocht langs historische bronnen, indrukwekkende schilderijen, hedendaagse beeldende kunst en populaire cultuur. Sta oog in oog met Maria Magdalena en ontrafel haar beeldvorming door de eeuwen heen.
klik hier voor meer informatie

Wegens corona-berperkingen uitgesteld tot later datum.
Met ds. Lindenburg.
Kosten: treinreis, entrée museum, koffie e.d., alles zelf te betalen

 

terug
 


Laatste nieuws

 

Visienota 'Van U is de toekomst' Visienota 'Van U is de toekomst'

Visienota 'Van U is de toekomst'

 
De opening van fruitfull city De opening van fruitfull cityDe opening van Fruitful City: een prachtig aangelegde tuin op de Floriade 2022 met onder andere de Tiny Church en 12 kunstwerken die de vruchten van de Geest uitbeelden. Op eerste Paasdag was de opening.

lees meer »
 

Inspiratiefestival Inspiratiefestival

Op zaterdag 4 juni was er in Heiloo een Inspiratiefestival voor alle kerken behorend bij de Protestantse Kerk in Noord-Holland. De organisatoren van het festival brachten een kleine 200 Noord-Hollanders bijeen in de Cultuurkoepel Heiloo, een rijksmonument op het landgoed Willibrordus. 
Er waren ontmoetingen in de vorm van workshops over actuele thema's. Complimenten voor de classis, die van 10.00 - 17.00 uur de aandacht wist vast te houden van kerkleden in, zoals classispredikant ds. Verhoeff het noemt: de driehoek tussen Texel, Abbekerk en Hilversum.  

lees meer »