woensdag 3 november 2021

Songs and Silence

Wilheminakerk, Bussum
 20.00 uur

Taize. Wie kent die naam niet? De naam Taizé is wereldwijd bekend door de oecumenische geloofsgemeenschap in het kleine Franse dorpje. Een gemeenschap van katholieke en protestantse broeders waarin gemeenschap, eenvoud en openheid centraal staan. Duizenden mensen uit de hele wereld — waaronder veel jongeren - komen er ieder jaar om in ontmoeting met anderen tot zichzelf, tot elkaar te komen. Sinds een aantal jaar zijn er in Naarden-Bussum maandelijks Songs & Silence vieringen. Korte vieringen in de stijl van Taizé, met korte Bijbelteksten, meditatieve liederen, ingetogen begeleid door piano en andere instrumenten, en stilte. Stilte om op adem te komen en je te laten inspireren. En met een vast moment van voorbeden waarbij ieder zelf een kaars mag aansteken en mee mag nemen wat op haar/zijn hart ligt.

Mocht u iedere maand een uitnodiging willen ontvangen, mail dan naar abkuijp@xs4all.nl.
U bent van harte welkom.
Namens de Oecumenische Werkgroep Songs & Silence