woensdag 17 oktober 2018

Seniorenmiddag/contact

Witte Kerk, Koningin Wilhelminalaan 15
 inloop vanaf 14.15 uur  - 16.15 uur

Er is een nieuwe opzet voor de Seniorenmiddag.
Tien vrijwilligers blijven betrokken, waaronder Nel Zuurveen die contactpersoon is namens de Diaconie en zo nodig secretariêle taken zal doen.
Ds. Lindenburg is coördinator. Op de laatste bijeenkomst is een enquête verspreid die ter plekke door de bijna 40 aanwezigen is ingevuld.
Deze hebben we op een vergadering besproken en daardoor wisten we waar de accenten voor het nieuwe seizoen zullen liggen. Ontmoeting is belangrijk en zeker ook een interessant thema door een spreker van buiten. De minidienst mag anders. Het blijft op de bekende plaats, de Witte Kerk. Toegang blijft gratis. Evenals de persoonlijke uitnodigingsbrief aan bekende gasten.
Een bijeenkomst ziet er nu als volgt uit:
14.15—14.30: binnenkomst en ontmoeting
14.30: opening met samenzang (met pianobegeleiding), gebed en korte tekst
14.45-15.15: spreker spreekt
15.15-15.30: thee en ontmoeting
15.30-16.00 spreker sluit af + vragen uit publiek
16.00: afsluiting - 16.15 (einde/vertrek) Wij hopen op de bekende gasten en ook op nieuwe geïnteresseerden. Maak het gerust bekend in uw omgeving.
De eerste bijeenkomst is op woensdag 17 oktober, de kerstbijeenkomst op 19 december. Iedereen die geïnteresseerd is, is hartelijk welkom.

Ds. Véronique Lindenburg

Spreker deze woensdag is Wilco Dekker in woord en beeld over:
-De aanlooproute die tot de beklimming van de Mount Everest heeft geleid
-Welke bergen heb ik tot nu toe al beklommen? Wat zijn de verschillen?
-Wat moet je ervoor doen?
-Wat zijn de mooie momenten?
-Wat zijn de moeilijke momenten?
-Waarom doe ik dit?