za 15 juni 2019

Samen soepen in de Vesting

Tijdstip: 
 12.00 uur  - 14.00 uur

Samen Soepen komt naar de Vesting!
Het is zover, de kogel is door de kerk. Samen Soepen komt naar de Vesting. Op zaterdag 15 juni zal de eerstvolgende buurtsoep gehouden worden in de Vesting, van 12:00 - 14:00 uur, aansluitend aan de wekelijkse markt. We mikken op een plek rond de Grote Kerk, over de exacte plek stemmen we nog af met de diverse belanghebbenden. Het belooft weer een gezellige buurtsoep te worden, met soep, een broodje, vooral veel leuke buurtgenoten en - als het gaat lukken - ook met muziek.
Voor deze buurtsoep in 'onze eigen achtertuin' is het natuurlijk leuk als er ook veel leden van onze gemeente komen. Ten slotte is dit ook een manier waarop we als kerk naar buiten kunnen treden, als onderdeel van de samenleving. We zijn de 'gastheer/vrouw' van de soep, U bent van harte welkom!
Wilt u op de hoogte gehouden worden, of wilt u helpen als mede gastheer/vrouw, laat het ons weten, zie mailadres hieronder. Of volg ons op facebook: samensoepennaarden.

 

terug
 


Laatste nieuws

Blog

19 mei 19 mei

lees meer »
 
28 mei Inspiratiemiddag Kerk en Cultuur 28 mei Inspiratiemiddag Kerk en Cultuur
lees meer »
 
-------------- --------------

Opstandi(n)g
Pasen is geweest. Het is ons weer overkomen: het bericht dat donker en dood niet het laatste woord hebben binnen het geloof in God de Vader en de Heer Jezus. Licht is in ons midden om nooit meer te verdwijnen, tot in eeuwigheid niet.
En nu zijn we onderweg naar Pinksteren. Om weer te weten dat de Geest van God bij ons is, dat wij in dit leven nooit alleen zijn. Zij (de Geest is taalkundig vrouwelijk) is er om ons aan te sporen vanuit het licht te leven en ervan uit te delen.
Dat we opstandig zijn tegen onrecht, ongerust over het gemis aan vrede op zo veel plaatsen. Dat we vriendelijk zijn en de vrede die er is delen. Dat wij tolerant en respectvol te zijn, juist voor wie en wat anders dan wijzelf lijkt. Vol van God’s liefde mogen wij zijn voor heel de bewoonde wereld.

 

lees meer »