Samen Soepen

In 2019 willen we zo mogelijk drie Buurtsoepen organiseren.

We starten zo mogelijk in de Vesting, het liefst in april of mei a.s. volgens het beproefde recept: soep, belegde broodjes, verder gewoon gezelligheid met een hapje en een drankje. De speeltuin bij onze Grote Kerk lijkt een fijne plek.

Een tweede Buurtsoep, maar dan veel groter, willen we organiseren in Tuindorp Keverdijk. Dat willen we doen op 28 september, Nationale Burendag. Samen met Versa Welzijn, het Buurtcomité, de Marokkaanse gemeenschap, de vrijwilligers van de Scan en De Schakel  willen we er een mooi feest van maken. Alle bewoners inclusief het Thijssepark zullen hiervoor worden uitgenodigd. Met elkaar maken we soep, lekkere hapjes en broodjes. De organisatie plant ook een jeugdactiviteit en hé, er komt ook live muziek!

De derde Buurtsoep hopen we in het najaar weer te organiseren in Ministerpark & Fortlanden waar we mei 2018 onze eerste soep organiseerden.

Woon je in één van deze wijken en heb je zin om mee te doen er met de buurt een gezellige boel van te maken?
Stuur dan gewoon alvast een mailtje aan samensoepennaarden@gmail.com