Predikanten Predikanten

Het predikantenteam bestaat uit ds. L.J.Th. (Lennart) Heuvelman en ds. V.C. (Véronique) Lindenburg. Samen met ouderenpastor Agaath Schilder-Verhoef, de pastorale ouderlingen en de wijkcoördinatoren vormen zij het Pastoraal Beraad.

Ds. L.J.Th. (Lennart) Heuvelman Ds. L.J.Th. (Lennart) Heuvelman kwam in september 2008 naar deze gemeente. Hij is een gemakkelijk te benaderen mens, heeft aandacht voor jong en oud en is in het bijzonder actief in liturgie en pastoraat.
Hij is vrijzinnig hervormd predikant en vanaf 2013 voorzitter van de Vereniging van Vrijzinnig Protestanten in Nederland, behorend bij de PKN. Zijn interesses buiten werk zijn zijn gezin en reizen, beeldende kunst, fotografie en architectuur.

Ds. V.C. (Véronique) Lindenburg is een predikant met hart voor geloof in de hedendaagse tijd. Zij werkt in Naarden sinds 15 mei 2016. Zij houdt zich hier ook bezig met interkerkelijk en interreligieus contact.
Zij ontwikkelde eerder missionaire initiatieven als de moskee & kerkloop in Amsterdam en de ZAP-service. Haar interesses buiten de kerk zijn psychologie, beeldende kunst, koken, muziek en reizen.

Ds. P.J. (Tanja) Viveen-Molenaar is sinds maart 2003 verbonden aan onze gemeente als predikante met een bijzondere opdracht.
Zij is werkzaam in geriatrisch revalidatiecentrum Naarderheem (voorheen verpleeghuis), onderdeel van Vivium Zorggroep. Vanaf haar studententijd in Utrecht is zij gedreven door de vraag wat geloof in deze tijd voor mensen kan betekenen. Het met elkaar zoeken naar houvast in de moeiten van het leven en naar antwoorden op grote vragen is iets dat zij met hart en ziel doet. In Naarderheem begeleidt ze oudere mensen die veelal kortstondig in het revalidatiecentrum verblijven. Zij is gesprekspartner, ondersteuner en verbinder. Juist ook mensen die geen kerkelijk onderdak (meer) hebben kunnen bij haar terecht voor persoonlijke begeleiding. De wekelijkse zondagse vieringen waarin zij zeer regelmatig voor mag gaan zijn bijzondere momenten van ontmoeting, verbinding en bemoediging.