Op pad naar tentoonstelling over Maria in Utrecht

In het Catharijne Convent is nu een mooie tentoonstelling over Maria. Ook de vaste collectie is de moeite waard. Vind jij/u het leuk dit museum op 5 augustus samen met anderen te bezoeken? We kunnen er een gezellige en informatieve middag van maken. En deze evt. afsluiten met een etentje in Utrecht. Alles is voor eigen kosten. Neem voor het museum uw Museumjaarkaart of donateurskaart mee. Zonder deze bedraagt de toegang: E 12,50, 65+: E 11,00.  Toeslag voor de tentoonstelling is E 3,00.
Voorwaarde is dat jij/u goed ter been bent.
www.catharijneconvent.nl/bezoek-ons/tentoonstellingen/maria/
Aanmelding voor 30 juli a.s. bij ds. Lindenburg via vclindenburg@gmail.com. Het maximum aantal deelnemers is 15. Graag vermelden of u/jij ook na afloop van het museumbezoek wilt mee eten.

Korte vieringen op zomerzondagen omlijst door muziek Korte vieringen op zomerzondagen omlijst door muziek

De beperkende maatregelen als gevolg van coranavirusbestrijding beinvloeden onze zondagse vieringen. We respecteren de RIVM maatregelen strikt en voeren een gebruiksplan uit dat is gebaseerd op landelijke protocollen.

De beperkende maatregelen houden ook in de septembermaand aan. Het zomerthema 'Gaandeweg, de reis van donker naar licht' maakt dan plaats voor het thema 'Het goede leven'. Een onderwerp waarover zeker in deze coronatijd veel te verhalen is.