OOGSTDIENST OOGSTDIENST
In de viering in de Grote Kerk te Naarden werden op 6 november 2022 producten bij elkaar gebracht die staan voor  wat de aarde aan goeds voortbrengt en ons wil schenken. Het was een oogstdienst waarin we stil stonden bij het bijzondere van het gewone. In een speelse schikking werd de oogst van door gemeenteleden bijeengebrachte producten getoond. Bewust werd opgeroepen houdbare producten in te brengen, zodat de oogst kan worden overgedragen aan de Voedselbank. Het bloemstuk in de schikking werd na afloop van de viering naar Hospice C'est la Vie gebracht. En de boerenkool.... jazeker, verschillende gemeenteleden eten deze week een Hollandse pot. 

terug
 

Laatste nieuws

 

ADVENT 2022 ADVENT 2022

 

 

MUZIEK DIE STIL MAAKT MUZIEK DIE STIL MAAKT

Op initiatief van de Protestantse Gemeente Naarden werd op zondag 6 november 2022 'Koester de Namen' uitgevoerd als Geliefdengedachtenis. Muziek van Toon Hagen op tekst van Sytze de Vries. 
De Michaelscantorij en Musica Michaelis uit Zwolle met op orgel Wybe Kooijmans voerden in de Grote Kerk te Naarden onder leiding van Toon Hagen het muziekstuk gepassioneerd uit. Het werd een middag met muziek die stil maakt.Tekstdichter Sytze de Vries prees na afloop het eigen muzikale handschrift van Toon Hagen, die zich als geen ander toondichter kan noemen.
Klik hier voor meer informatie







 

 
ZINSPIRATIE Naarden-Bussum: programma 22-23 ZINSPIRATIE Naarden-Bussum: programma 22-23

CCIV heeft voor 2022-2023 onder de titel Zinspiratie een gevarieerd programma gepresenteerd.
Zinspiratie in Naarden-Bussum (cciv.nl)

lees meer ยป