Onze eigen PG Naarden-app is er! Onze eigen PG Naarden-app is er!

We zijn bijna allemaal verbonden met de buitenwereld door een mobiele telefoon of tablet met een besturingssysteem van Apple of Android.

Soms vonden we het zelf lastig ermee om te gaan. Altijd waren er wel (vaak jongere) mensen die ons ermee wegwijs maakten.
Zo is er contact mogelijk. Bijvoorbeeld met eventuele kinderen of kleinkinderen ook als ze ver weg zijn; met vrienden en vriendinnen, met huisarts of apotheek, met bridgegroep of oppascirkel voor de kinderen.

Nu kunnen we ook onze hele kerkelijke gemeente op de mobiele telefoon vinden. Nooit meer zoeken naar een nummer of datum of naam binnens- of buitenshuis. Reuze handig!
Deze kerk-app kunt u downloaden. Als u wilt, kunt u hiervoor ook bovenstaande QR-code al gebruiken. De privacy is goed uitgezocht en alleen mensen die werkelijk hieraan mee willen doen staan erop.

De laatste maanden is een testgroep bezig geweest en heeft ontdekt wat er allemaal met de app kan. We zullen het u zeker nog uitleggen. We hopen dat u daarna beslist mee wilt doen. Zo worden de lijntjes in de gemeente steeds korter en zijn we steeds beter met elkaar verbonden.

Werkgroep Communicatie