Naarden helpt Lombok!

De diaconie helpt via ZOA, betrokken bij het Christelijk Noodhulpcluster en zamelt geld in om de slachtoffers van deze ramp direct te helpen. Denk aan tentzeilen, lakens, gereedschap, schoon drinkwater en andere eerste levensbehoeften. De hulp wordt gegeven door locale organisaties. Doordat de naschokken door blijven gaan en nieuwe bevingen elkaar opvolgen, raken de voorraden snel uitgeput en is extra financiële armslag heel hard nodig.

Op zondag 26 augustus jl. hebben wij tijdens de dienst de 1e collecte t.b.v. de diaconie al verdubbeld. We moeten nog meer helpen. Doe mee en geef alstublieft op rekening NL42FVLB0699641055 van de Diaconie o.v.v. 'Lombok'.
De diaconie verdubbelt uw gift t/m 9 sept. a.s. zodat wij vanuit Naarden echt kunnen meehelpen om persoonlijk leed te verzachten.
In ons komende kerkjournaal en hier op de site houden wij u op de hoogte van ons gezamenlijk resultaat.
Helpt u ons mee helpen? Alvast hartelijk dank!