di 23 mei 2017

Witte Kerk Koningin Wihelminalaan 15 zaal 4
 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur  - tot 21.30-22.00 uur

Moskee & Kerk
Hoe belangrijk is het wel niet in deze rumoerige tijden, dat je elkaar kent.
Op allerlei gebied worden in Nederland hiertoe initiatieven ondernomen.
Ook in Naarden streven we het 'elkaar kennen en verstaan' na.

Daarom nodigen wij u graag uit voor deze ongetwijfeld boeiende contactavond tussen Moskee & Kerk in Naarden: de As-Salaam Moskee en de Protestantse Gemeente.

Programma:
19.30 uur inloop
20.00 uur opening
Kennismaking
Gesprek over ons samenleven in Naarden
Gesprek over onze religieuze tradities
Tot 21.30 – 22.00 uur

Organisatie:
Mohammed Bouchaari, bestuurder moskee As-Salaam
Véronique Lindenburg, predikant PKN

Opgave gewenst bij Véronique Lindenburg via e-mail: vclindenburg@gmail.com

Zie ook:

Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.