wo 25 januari 2017

Witte Kerk, Kon.Wilhelminalaan 1 Naarden
 20:00  - 21:30

In Naarden houden we van eigen initiatief om bezig te zijn met spiritualiteit. Eén boeiende manier om het nèt even anders te doen, is meditatie; beschouw het als het zoeken en ervaren van innerlijke rust. Het is heerlijk even de stilte in jezelf te hervinden en als het ware weer met een ‘schoon’ hoofd naar je medemens en jouw wereld te kunnen kijken.
Deelnemers beschouwen het als een liefdevolle oefening in ontvankelijk worden, openstaan voor het mysterie van het leven.

De bijeenkomsten vallen in de regel uiteen in drie delen: de oefening in fysieke en mentale rust, een meditatie op een tekst, een enkel woord of alleen maar een kaars, gevolgd door het delen van je impressie met de anderen van wat je hebt ervaren. Niets moet, alles mag.
De bijeenkomsten vinden gemiddeld 1x per maand plaats en worden geleid door Cor Binsbergen en Paul Eykenduyn. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren om te kunnen meedoen.
Je hoeft je ook niet te binden aan een serie bijeenkomsten.

Wil je een keer een meditatie-oefening meemaken, stuur dan een mailtje met je gegevens en eventuele vragen aan paul.eykenduyn@xs4all.nl
Kijk in de agenda voor de eerstkomende bijeenkomsten.