Korte vieringen op zondagen omlijst door muziek

Er blijven nog steeds voorwaarden om samen te komen. Een ervan is dat onze kerkgasten geregistreerd (RIVM regels) moeten worden. We maken gebruik van een digitaal hulpmiddel: de scipioapp. De app biedt een veilig en besloten communicatieplatform voor ieder gemeentelid. De app kan op allerlei manieren worden toegepast. We gebruiken de app alleen als registratie-app zolang dat nodig is vanwege de corona-preventiemaatregelen.

Via je emailadres sturen we een uitnodiging om de app te installeren. Is je emailadres nog niet bij ons bekend? Stuur dan een mailtje naar kbprotgemnaarden@hetnet.nl met je naam en adres.

Vind je het fijn om samen met iemand de app te installeren? Laat het ons weten.

Met de app kun je je registreren als deelnemer van een kerkdienst, mensen zonder app kunnen op woensdag en donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur bellen met Hilleke van Dijk (06-14055011) om zich te laten registreren. Als je je registreert als deelnemer heb je gegarandeerd een zitplaats bij de viering, waarbij de RIVM richtlijnen strikt worden toegepast. Dit betekent dat we bij binnenkomst hygiënemaatregelen treffen en je vragen stellen over je gezondheid. We vragen je om ruim op tijd te komen om opstopping bij de ingang te voorkomen.