Kerkrentmeesters Kerkrentmeesters
Het college van kerkrentmeesters heeft als taak de materiële en financiële voorwaarden voor het leven en werken van de gemeente te scheppen en onderhouden. Zo staat het omschreven in de Kerkorde. De (financiële) middelen hebben grote invloed op het gemeente kunnen-zijn.
Het college heeft o.a. de verantwoordelijkheid voor het personeelsbeleid, vermogensbeheer, beheer van de onroerende goederen, exploitatie en onderhoud gebouwen, alsmede de organisatie en bemensing van het kerkelijk bureau. Ook is het college verantwoordelijk voor het bijhouden van de registers zoals het doopboek en het beheren van de archieven van onze gemeente. Veel werk waar we ons met liefde en toewijding voor inzetten.

Heeft u vragen of opmerkingen voor de kerkrentmeesters en wilt u die persoonlijk stellen, is dit online mogelijk om 20:00 uur bij onze maandelijkse vergaderingen.
U kunt ons bereiken via e-mail:
secretaris-kerkrentmeester@pkn-naarden.nl