zondag 6 februari 2022 om 10.15 uur

Mini kerkendag
Voorganger(s): Ds. Lennart Heuvelman ds. Wielie Elhorst en ds. Peter Korver
Dit jaar is de minikerkendag, de zondag waarop vrijwel alle kerken van Naarden en Bussum in eén kerkgebouw samenkomen, in onze Grote Kerk.

Liturgie

De aanduiding 'Minikerkendag' dekt wellicht niet meer helemaal de lading van de viering. Wat blijft staan en dat van harte is: de ontmoeting van verschillende geloofsrichtingen en het benadrukken van hetgeen ons verbindt.
En dat is veel, juist dat maakt de gezamenlijke viering inspirerend en bemoedigend.
De voorbereidingen zijn in volle gang, we heten u en jullie van harte welkom!
 

terug

Laatste nieuws

 

De opening van fruitfull city De opening van fruitfull cityDe opening van Fruitful City: een prachtig aangelegde tuin op de Floriade 2022 met onder andere de Tiny Church en 12 kunstwerken die de vruchten van de Geest uitbeelden. Op eerste Paasdag was de opening.

lees meer »
 
Meditatief moment bij afbeelding op tongewelf Meditatief moment bij afbeelding op tongewelf

In de coronatijd ontstonden nieuwe initiatieven. Er kwamen beeldregistraties. Niet alleen van zondagse vieringen. Onze predikanten maakten een video-logboek (vlog) of een registratie van een meditatief moment. Inspirerende momenten die je opladen, getuige de uitspraak van een gemeentelid ‘zo’n meditatief moment helpt me de week door’.
Tussen Pasen en Pinksteren brengen we vooral de vlogs van ds. Marnix van der Sijs en ds. Lennart Heuvelman over Jona en de vis en Opstanding en Simson onder de aandacht. 
Intro PGN op bezoek bij plafondschildering
 

 

 

Inspiratiefestival Inspiratiefestival

Op zaterdag 4 juni is er in Heiloo een Inspiratiefestival voor alle kerken behorend bij de Protestantse Kerk in Noord-Holland. Het festival is bedoeld voor predikanten, ambtsdragers en gemeenteleden van de classis Noord Holland.
Belangstelling voor deelname? Neem contact op met onze scriba.

lees meer »