zo 25 okt 2020  om 10.00 - 11.00 uur
Voorganger: Ds. Lennart Heuvelman
Kerkdienst 25 oktober 2020 geannuleerd

Via de Corona-app is een aantal van de kerkgangers bij de viering in de Grote Kerk op zondag 18 oktober jl. erop geattendeerd minstens 15 minuten dicht bij iemand met corona te zijn geweest. Besmetting is nu nog niet uit te sluiten.
Wie besmet is, kan het virus aan anderen doorgeven. Ook als je je niet ziek voelt.
Om risico te beperken, is er zondag 25 oktober 2020 geen zondagse eredienst in de Grote Kerk te Naarden. De overdenking van predikant ds. Lennart Heuvelman is via kerkdiensten in audio wel te beluisteren op de website.


 

terug

Laatste nieuws

 

Givt-App Givt-App

Geven met Givt.
Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak en vinden het ook lastig om collectebonnen te gebruiken.
Daarom hebben wij, zoals al eerder gemeld, besloten om ook digitaal collecteren via de Givt-app op de smartphone te introduceren.

lees meer »
 
Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.

 

lees meer »
 
Corona nieuws Corona nieuws

Korte vieringen op zondagen blijven.

De overheidsmaatregelen zetten onze gastvrijheid onder druk. Niet ieder kan spontaan binnenlopen en deelnemen aan de vieringen in de Grote Kerk. Meer dan voorheen is registratie voor deelname van belang. Dat kan op twee manieren,  
1. Via de scipio-app,
2. Via telefonische aanmelding
 

lees meer »