zo 4 okt 2020  om 10.00 - 11.00 uur
Voorganger: Ds. Lennart Heuvelman
Korte viering op zondag omlijst door muziek
Tekst(en): Matteüs 4: 33-43

In de maand oktober (verder kunnen we momenteel nog niet kijken) continueren we de korte vieringen op zondagochtend in de Grote Kerk, zoals we die in de afgelopen maanden hebben vormgegeven, met daarin de elementen waaraan we intussen gehecht zijn geraakt: muziek, stilte, meditatie, met daarbij een bijbellezing en korte overdenking, gebed en zegen.

In de dienst zal de lezing, omlijst door stilte, meditatie en muziek, uit Matteüs 4: 33-43 centraal staan. Het is een parabel, waarin de eigenaar en zijn wijngaard de hoofdrollen vervullen. U bent allen welkom en hierbij van
harte uitgenodigd voor de korte viering, die muzikaal wordt opgeluisterd door Mary-Ann Eessaar met viool.
Liturgie


Audioregistratie uit Protestantse Gemeente Naarden 
 

terug

Laatste nieuws

 

Givt-App Givt-App

Geven met Givt.
Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak en vinden het ook lastig om collectebonnen te gebruiken.
Daarom hebben wij, zoals al eerder gemeld, besloten om ook digitaal collecteren via de Givt-app op de smartphone te introduceren.

lees meer »
 
Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.

 

lees meer »
 
Corona nieuws Corona nieuws

Korte vieringen op zondagen blijven.

De overheidsmaatregelen zetten onze gastvrijheid onder druk. Niet ieder kan spontaan binnenlopen en deelnemen aan de vieringen in de Grote Kerk. Meer dan voorheen is registratie voor deelname van belang. Dat kan op twee manieren,  
1. Via de scipio-app,
2. Via telefonische aanmelding
 

lees meer »