zondag 16 januari 2022 om 10.15 - 11.00 uur

Online-viering via livestream uit de Grote Kerk omlijst door orgelmuziek en zang
Voorganger(s): Ds. Marnix van der Sijs

ADVENT 2022 ADVENT 2022

MUZIEK DIE STIL MAAKT MUZIEK DIE STIL MAAKT

Op initiatief van de Protestantse Gemeente Naarden werd op zondag 6 november 2022 'Koester de Namen' uitgevoerd als Geliefdengedachtenis. Muziek van Toon Hagen op tekst van Sytze de Vries.
De Michaelscantorij en Musica Michaelis uit Zwolle met op orgel Wybe Kooijmans voerden in de Grote Kerk te Naarden onder leiding van Toon Hagen het muziekstuk gepassioneerd uit. Het werd een middag met muziek die stil maakt.Tekstdichter Sytze de Vries prees na afloop het eigen muzikale handschrift van Toon Hagen, die zich als geen ander toondichter kan noemen.
Klik hier voor meer informatie

ZINSPIRATIE Naarden-Bussum: programma 22-23 ZINSPIRATIE Naarden-Bussum: programma 22-23

CCIV heeft voor 2022-2023 onder de titel Zinspiratie een gevarieerd programma gepresenteerd.
Zinspiratie in Naarden-Bussum (cciv.nl)