zondag 5 december 2021 om 10.15 - 11.00 uur

Zondagsviering 2e advent
Voorganger(s): Ds. Véronique Lindenburg
Tekst(en): Psalm 25:1-10 en Lucas 1:26-38


Advent gaat over verwachten. Wat vertelt de Bijbel ons daarover? Hoe verwachten wij in deze tijd?

Liturgie

Voor alle vieringen voor de komende periode (net als voor overige activiteiten in onze gemeente) geldt dat die alleen kunnen worden vormgegeven als de corona-maatregelen dat toelaten.

Voor de vieringen geldt in ieder geval de anderhalve meter afstand, de mondkapjesplicht en zo min mogelijk verplaatsingen voor, tijdens en na de vieringen. Daarom zien we ook af van koffie-/thee drinken na de dienst.

Voor de kerstnachtviering geldt daarnaast aanmelding vooraf, het scannen van de QR-code (of het overleggen van een vergelijkbaar document) bij de entree van de kerk en toewijzing van een zitplaats (placering).

Wat aan vieringen kan doorgaan zal de komende persconferenties nog duidelijk worden. De overheidsmaatregelen en de daaraan gekoppelde richtlijnen van de landelijke Protestantse Kerk zijn voor ons daarbij als vanzelfsprekend leidend. We zijn zeer gemotiveerd om juist in deze onzekere tijd de boodschap van hoop en licht te brengen. Met al ons zoeken en tasten hopen we recht te blijven doen aan de open en gastvrije gemeente die we willen zijn. Via de nieuwsbrieven en de kerkapp houden we u/jou op de hoogte van actualiteiten. 

terug

Laatste nieuws

 

Afscheid ds. Véronique Lindenburg Afscheid ds. Véronique Lindenburg

Per 1 februari vertrekt ds. Lindenburg uit onze gemeente. In de dienst van 30 januari in de Grote Kerk te Naarden en zo mogelijk daarna is aandacht hiervoor. De dienst waarin ds. Lindenburg voorgaat, start om 10.15 uur. De kerk is open om 9.30 uur. 

lees meer »
 
Nieuwjaarszegen Nieuwjaarszegen

Nationale Nieuwjaarszegen door ds. René de Reuver | Protestantse Kerk in Nederland

 

Rust in vrede, Father Desmond! Rust in vrede, Father Desmond!

Ds. Marnix van der Sijs beschreef in de weekbrief van de Protestantse Gemeente te Soest zijn persoonlijke herinneringen aan aartsbisschop Desmond Tutu. 

lees meer »