zondag 17 oktober 2021  om 10.15 - 11.00 uur
Voorganger: Ds. Véronique Lindenburg
Zondagsviering omlijst door muziek
Tekst(en): Jesaja 29:13-14a en 19-24 en Marcus 10:42-45

Wat had God het moeilijk met zijn volk en wat is dat zonder schaamte opgeschreven. Om van te leren toen en nu. En te zien hoe de boodschap van God voor zijn mensen dezelfde blijft door alle tijden, op alle plaatsen, Uit Jesaja lezen wij over God's redding voor Jeruzalem nadat Hij veel met hen te stellen heeft gehad, 29:13-14a en 19-24. Uit het Evangelie naar Marcus 10:42-45 woorden die aan de basis liggen van de Diaconie.

Liturgie


De corona-preventie is een nieuwe fase ingegaan.
De basisregel ‘verplicht 1.5 meter afstand houden’ is vanaf zaterdag 25 september jl. veranderd in een dringend advies om afstand te houden. Dit betekent dat ook in kerken de verplichting van ‘1,5 meter afstand houden’ formeel vervalt. Tegelijkertijd benadrukt de overheid dat één van de coronamaatregelen blijft: afstand houden. Het advies geldt vooralsnog tot 1 november a.s.

  • We volgen van harte het advies om voor het bijwonen van kerkdiensten geen coronatoegangsbewijs te vragen.
  • We zijn blij dat er een einde is gekomen aan de registratieplicht en gaan stoppen met het vooraf melden van de aanwezigheid bij kerkdiensten via de Scipio-app of via een telefonische reservering. 
  • Hoewel het niet verplicht is: we handhaven veiligheidshalve de 1 ½ meter afstand en houden daar rekening mee bij de opstelling van stoelen.
  • We zien tenminste tot 1 november a.s. af van koffie-/theedrinken na de kerkdienst. 

terug

Laatste nieuws

 

Geliefdenvesper Geliefdenvesper

lees meer »
 
Onze eigen PG Naarden-app is er! Onze eigen PG Naarden-app is er!

DE KERK DICHTBIJ: KERK-APP
Zoek de app in de store op de naam van onze kerk
of gebruik de QR-code

 

lees meer »
 
Van U is de toekomst Van U is de toekomst

Fragmenten uit een tekst van Ds. René de Reuver, scriba van de generale synode (landelijke kerkvergadering) van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), bij de startzondag 2021. 

lees meer »