zo 1 nov 2020  om 10.00 - 11.00 uur
Voorganger: Ds. Bram Sneep uit Amstelveen
Korte viering op zondag omlijst door muziek


November 2020 is de maand waarin de Naarder Cantorij 40 jaar bestaat. Wat zouden de leden graag allemaal vrijuit willen zingen in de erediensten. Op 1 november is de cantorij vertegenwoordigd met 5 leden, het maximale aantal voorzangers dat het coronaprotocol toestaat. Na afloop van de eredienst nemen de leden van de cantorij die sinds september jl. weer hun repetities hebben gestart een beeldregistratie op van liedteksten voor Eeuwigheidszondag.
Voor de cantorij onder leiding van Ike Wolters dus een muzikale start van de jubileummaand. 

De overheidsmaatregelen zetten onze gastvrijheid onder druk. Meer dan voorheen is registratie voor deelname van belang. Dat kan op twee manieren,  
1. Via de scipio-app,
2. Via telefonische aanmelding.
Telefonische aanmelding kan op woensdag en donderdag tussen 19.00-20.00 uur bij Hilleke van Dijk op telefoonnummer 06-14055011.
Om ook de telefonische aanmeldingen te honoreren stopt de scipio-app bij 24 aanmeldingen. Deze wordt bij minder dan 6 telefonische aanmeldingen na donderdag weer open gezet tot maximaal 30 aanmeldingen.

Leden van de Protestantse Gemeente Naarden hebben voorrang met inschrijven.
Liturgie

terug

Laatste nieuws

 

Givt-App Givt-App

Geven met Givt.
Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak en vinden het ook lastig om collectebonnen te gebruiken.
Daarom hebben wij, zoals al eerder gemeld, besloten om ook digitaal collecteren via de Givt-app op de smartphone te introduceren.

lees meer »
 
Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.

 

lees meer »
 
Corona nieuws Corona nieuws

Korte vieringen op zondagen blijven.

De overheidsmaatregelen zetten onze gastvrijheid onder druk. Niet ieder kan spontaan binnenlopen en deelnemen aan de vieringen in de Grote Kerk. Meer dan voorheen is registratie voor deelname van belang. Dat kan op twee manieren,  
1. Via de scipio-app,
2. Via telefonische aanmelding
 

lees meer »