zo 13 okt 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. Lennart Heuvelman
Zondagsviering Grote Kerk, muzikale dienst m.m.v. de Naarder cantorij en de cantorij van Broek in Waterland o.l.v. Ike Wolters
Tekst(en): 2 Koningen 17: 6-7, 24, 29-33 en Lucas 17: 11-19

Er staat een bijzonder muzikale dienst op 'het programma'. Zoals u wellicht weet, heeft onze cantrix Ike Wolters naast de Naarder Cantorij ook de cantorij van Broek in Waterland onder haar hoede. Beide cantorijen zullen aan deze dienst in de Grote Kerk meewerken.
Organist is Wybe Kooijmans.
Allen van harte uitgenodigd voor deze muzikale dienst!
Liturgie
Kerkdienst beluisteren

terug

Laatste nieuws

Blog

Welkom Welkom

lees meer »
 

Iedereen is welkom! Iedereen is welkom!

Bij ons is iedereen welkom!
Dat werd in de week van 7 januari weer eens duidelijk toen aan de gevel van het kantoor van de Protestantse Gemeente Naarden de regenboogvlag werd opgehangen. 

lees meer »
 
-------------- --------------

Baat bij muziek
Wij zijn een gemeente waar muziek in zit.
Iemand herkende dat in het lied “Baat bij muziek” van Daniël Lohues*
Muziek uut de hemel,
muziek uut de grond (...)

Zoveel verschil is er in mensen en in smaak van muziek, maar muziek zelf! - daarvan kan bijna iedereen zeggen: “dat doet mij goed”: dat helpt me als ik verdrietig ben of het vergroot mijn vrolijkheid, het brengt me tot rust of het geeft energie. Wat een kracht zit er in muziek, wat een geluk kan het brengen of troost.

Muziek van boer Harms,
'n fuga van Bach
'n ballade van Brahms,
muziekje veur ’s nachts (…)


In de Grote Kerk Naarden zijn naast concerten van de Stichting Grote Kerk gelegenheden met muziek in onze gemeente. Er is de Geliefdenvesper op zondag 3 november, in een zondagsdienst met cantorij op 3 en 24 november, met bas en piano op 17 november. Er zit muziek in deze novembermaand bij ons. Weet je welkom, ook “voor de muziek”.
Klik hier


 

lees meer »