za 11 november 2017

Witte Kerk
 9.30 uur  - 11.00 uur

Oogstdienst 2017.
Dit jaar wordt de oogstdienst gehouden op zondag 12 november in de Witte Kerk.
Zoals altijd brengen we die zondag een plantje of een bakje fruit naar onze oudere en zieke gemeenteleden.
Ook zij, die door de voedselbank worden bijgestaan, krijgen een bakje met fruit.
Uw bijdrage: fruit ( geen zacht fruit zoals aardbeien en frambozen ), een plantje of een financiele bijdrage
is van harte welkom.
Op zaterdag 11 november kunt u dit inleveren in de Witte Kerk tussen 9.30 en 11.00 uur.
We hopen ook weer op uw medewerking te mogen rekenen bij het wegbrengen van de bakjes en plantjes na de dienst.
Er staan dan borden in de kerk met de adressen, waaruit u kunt kiezen.
Alvast dank daarvoor.

Namens de diaconie,
Nel Zuurveen en Marijke Lijesen.

Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.