zo 4 november 2018

Geliefdenvesper m.m.v. Choral Voices o.l.v. Daniel Rouwkema

Grote Kerk Naarden
 16.00 uur

Begin november worden in onze streken als sinds eeuwen de overledenen herdacht. Op heel verschillende wijze: met licht in donkerheid, met stilte of juist met muziek. Als Protestantse Gemeente te Naarden sluiten wij bij deze traditie aan, met een 'Geliefdenvesper', voor wie een geliefde dierbare moet missen. Een muzikale vesper, waarin Choral Voices o.l.v. Daniel Rouwkema het Requiem van John Rutter uitvoeren, tezamen met enkele instrumentalisten.
De geliefdenvesper wordt gehouden op zondagmiddag 4 november om 16.00 uur in de Grote Kerk te Naarden (de deur onder de toren is open vanaf 15.30) en zal duren tot ongeveer
17.00 uur. Na de vesper bent u nog van harte welkom voor ontmoeting met elkaar.
Het welkom zal worden uitgesproken door ds.
Lennart Heuvelman. De Protestantse Gemeente te Naarden nodigt u van harte uit de geliefdenvesper bij te wonen.
Choral Voices is een jong koor in een oude traditie en bestaat uit ongeveer 30 leden. Het koor voelt zich zeer thuis bij de Engelse koortraditie. Daniel Rouwkema (Smilde, 1974) werd op zijn
14de benoemd als organist in Smilde. Van jongs af aan componeerde en arrangeerde hij muziek, hetgeen een sterke impuls kreeg na zijn kennismaking met de Engelse koormuziek. Momenteel werkt hij als componist en is hij artistiek leider van Vocaal Ensemble Magnificat te Emmen, Koorvereniging Concertante te Voorburg, Choral Voices te Groningen en sinds 2016 van de Utrechtse Schola Davidica.