zondag 6 november 2022

Geliefdengedachtenis

Grote Kerk
 16.00 uur  - 17.30 uur

Begin november worden in onze streken al sinds eeuwen op verschillende wijzen de overledenen herdacht. Met licht in het donker, stilte, symboliek en/of muziek. Wij sluiten sinds enkele jaren bij deze traditie aan met een muzikale gedachtenis van geliefden met bijzondere muziek rond liefdevol gedenken en hoop.
Met veel plezier komt de Michaelscantorij Zwolle onder leiding van
Toon Hagen naar Naarden om de cantate 'Koester de Namen' uit te voeren.

Een zondagmiddag om te reserveren.
Het is zeker ook de moeite waard om introducé's uit te nodigen om mee te komen naar de Grote Kerk.
Dus: zegt het voort.