ENERGIEKOSTEN ENERGIEKOSTEN

Wij vragen u om contact met ons op te nemen bij zorgen over energiekosten. Ook voor eventuele ondersteuning bij het aanvragen van de extra energietoeslag die de gemeente Gooise Meren in bepaalde situaties biedt, kunt u bij ons terecht.

Heeft u hulp nodig?
Schroom dan niet en richt u tot één van de u bekende diakenen of kerkenraadsleden.
Die zullen dit doorgeven aan de coördinator Piet Baarda.

Aan de andere kant zijn er gemeenteleden die de 190 euro die de regering aan (bijna) elk huishouden in de maanden november en december via de energieleveranciers uitkeert niet echt nodig hebben. Van verschillende gemeenteleden hebben wij gehoord, dat zij met die bijdrage graag mensen in de buurt willen helpen. Dat initiatief steunen wij van harte.

Wij stellen onze aparte rekening “Ondersteuning personen” ter beschikking om voor dat doel (een deel van) die 190 euro te doneren.
Wilt u doneren? Dat kan op rekeningnummer NL25 RABO 0373 738374 t.n.v. Diaconie PG Naarden inzake Ondersteuning Personen onder vermelding van “Energie”.

Wij weten natuurlijk niet hoeveel mensen er uiteindelijk hulp nodig hebben, hoe groot die hulp moet zijn en ook niet hoeveel geld er uiteindelijk op deze manier gedoneerd gaat worden. Daarvan zullen wij in het Kerkjournaal verantwoording afleggen.

Omwille van de privacy zullen wij aan niemand informatie verstrekken over degenen die doneren en degenen die ontvangen.