ENERGIEKOSTEN ENERGIEKOSTEN

Wij vragen u om contact met ons op te nemen bij zorgen over energiekosten. Ook voor eventuele ondersteuning bij het aanvragen van de extra energietoeslag die de gemeente Gooise Meren in bepaalde situaties biedt, kunt u bij ons terecht.

Heeft u hulp nodig?
Schroom dan niet en richt u tot één van de u bekende diakenen of kerkenraadsleden.
Die zullen dit doorgeven aan de coördinator Piet Baarda.Aan de andere kant zijn er gemeenteleden die de 190 euro die de regering aan (bijna) elk huishouden in de maanden november en december via de energieleveranciers uitkeert niet echt nodig hebben. Van verschillende gemeenteleden hebben wij gehoord, dat zij met die bijdrage graag mensen in de buurt willen helpen. Dat initiatief steunen wij van harte.

Wij stellen onze aparte rekening “Ondersteuning personen” ter beschikking om voor dat doel (een deel van) die 190 euro te doneren.
Wilt u doneren? Dat kan op rekeningnummer NL25 RABO 0373 738374 t.n.v. Diaconie PG Naarden inzake Ondersteuning Personen onder vermelding van “Energie”.
 


Wij weten natuurlijk niet hoeveel mensen er uiteindelijk hulp nodig hebben, hoe groot die hulp moet zijn en ook niet hoeveel geld er uiteindelijk op deze manier gedoneerd gaat worden. Daarvan zullen wij in het Kerkjournaal verantwoording afleggen.

Omwille van de privacy zullen wij aan niemand informatie verstrekken over degenen die doneren en degenen die ontvangen.
 
terug
 

Laatste nieuws

 


Kerkdiensten in WITTE KERK Kerkdiensten in WITTE KERK

Op vrijdag 20 januari a.s. start in de Grote Kerk de opbouw van de beurs Art Fair. De kunstbeurs zelf is van donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari a.s. De zondagse vieringen op 22 januari en 29 januari a.s. zijn om die reden in de Witte Kerk, Koningin Wilhelminalaan te Naarden. De diensten beginnen om 10.30 uur. 
Op 29.01 verwelkomen we gastpredikant ds. Petra Barnard. Welkom!


 

 

Actie Kerkbalans 2023 van start Actie Kerkbalans 2023 van start

Hoe zien kerkleden de rol van hun plaatselijke kerk in tijden van crises? In hoeverre vinden zij zelf steun bij de kerk? En zijn zij ook in crisistijd bereid aan de kerk te geven? Tijdens de persconferentie van Actie Kerkbalans op woensdag 18 januari geeft de landelijke organisatie antwoord op deze vragen op basis van een onderzoek onder bijna 4.500 kerkgangers. 

Het onderzoek is uitgevoerd op initiatief van Actie Kerkbalans in aanloop naar de Actie van 2023, die zaterdag 14 januari van start gaat. Met Actie Kerkbalans vragen plaatselijke kerken hun leden jaarlijks om een financiële bijdrage om het kerk-zijn invulling te kunnen geven. Klik hier voor meer informatie

 
Oecumenische 'Minikerkendag' Oecumenische 'Minikerkendag'

Viering oecumenische 'minikerkendag' op zondag 5 februari 2023 om 11.00 in de Mariakerk te Bussum

Thema van deze viering is “Doe goed – zoek recht” en sluit aan bij de Week van gebed voor eenheid van christenen 2023.
Voorgangers in deze dienst zijn: Ds. Petra Smit (Vrije Evangelische Gemeente, Pastoor Carlos Fabril (Rooms-Katholieke Parochie) en ds. Willy Metzger (Evangelisch-Lutherse Gemeente).

                                                  

lees meer ยป