Kinderopvang

Krijg je lastig kinderoppas als je naar de kerk wilt komen? Geen probleem. Iedere zondag is er tijdens de kerkdienst Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Bij diensten in de Grote Kerk in het Annacentrum, bij diensten in de Witte Kerk aldaar.
Leidster is Irma Rapati. Zij heeft het diploma HBO-pedagogiek en doet dit werk op vrijwillige basis.
Je kunt je kinderen vanaf 9.30 uur brengen. Natuurlijk noteert Irma altijd je naam en je mobiele telefoonnummer. Zo nodig krijg je tijdens de kerkdienst een berichtje. Je kinderen komen tegelijk met de kinderen van de Kindernevendienst weer bij je terug in de dienst.
Kortom, zondags ontzorgen ten top!

Leidster: Irma Rapati, irma@rapatien.nl, tel.: 06 199 423 71
Contactpersoon: ds. Véronique Lindenburg, vclindenburg@gmail.com, tel.: 06 42056109

NB:
Irma heeft vrijwilligers nodig die zo nu en dan, als er meer dan 3 kinderen worden verwacht, haar willen assisteren. Lijkt het je ook leuk om af en toe mee te doen in de kinderopvang, laat het ons even weten!