donderdag 9 september 2021

De Veste-viering

de Veste

Gelukkig ziet het er naar uit dat na een periode van gemis binnenkort de vieringen weer op kunnen starten.
Om dit te kunnen realiseren zal de frequentie van de vieringen moeten worden aangepast. We moeten namelijk rekening houden met 1.5 meter afstand.
Dit betekent dat we eens per 14 dagen met de helft van de oorspronkelijke groep bij elkaar zullen komen. Veertien dagen daarna is de andere helft aan de beurt. Er is dus l x per maand een viering waaraan u kunt deelnemen.
't Is niet anders.
Het ligt in de bedoeling dat we op 9 september aanstaande weer starten met één van de volgende voorgangers: ds. Véronique Lindenburg, ds.Lennart Heuvelman en de heer Toon van Dijk. Leden krijgen nog een persoonlijke uitnodiging waarop u kunt zien op welke data u wordt verwacht en welke voorganger in de betreffende viering zal voorgaan.
Het team van de Veste-vieringen ziet ernaar uit u weer te ontmoeten.

9 en 23 september gaat ds. Véronique Lindenburg voor en Kees Schuurman bespeelt het orgel.