donderdag 16 februari 2017

India-avond

Witte Kerk
 19.45 uur

In oktober ging ik op studieverlof naar India. De reis was georganiseerd door Kerk in Actie (KiA) en de Protestantse Theologische Universiteit (PthU) in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).  We gingen met 22 predikanten uit het hele land naar Hyderabad en ik ging nog met 1 collega naar Chennai. Het was een bijzondere reis, mede doordat het land dat voor velen van ons onbekend was. En mensen er zo anders religieus actief zijn dan bij ons. We hadden veel praktische ontmoetingen met mensen uit verschillende geledingen van de maatschappij en van verschillende religies. Ik wil er graag over vertellen. En kom met verhalen en beeldmateriaal. Van harte uitgenodigd, weet u welkom.