dinsdag 28 juni 2022

Gemeenteberaad

Witte Kerk, Koningin Wilhelminalaan
 20.00 uur

De opbrengst van de toekomstgerichte gesprekken die we in april en mei jl. voerden over het functioneren van onze kerkelijke gemeente is rijk.
De betekenis van de openhartige inbreng voor onze toekomst is onderwerp van een gemeenteberaad.
Als kerkenraad leggen we de uitkomsten aan jullie voor. Dat is het informatieve deel van het beraad.
Samen willen we bepalen welk kompas eraan te ontlenen is voor de komende jaren.
Dat is het opiniërende deel van het beraad.

We zijn blij dat Egbert van der Stouw, landelijk PKN-coôrdinator van Nieuw Kerkelijk Peil ter plekke de externe blik op een aantal landelijke kerkelijke ontwikkelingen wil inbrengen.
In een gemeentebrief zullen we binnenkort de programmering nog nader toelichten.
Het belooft een betekenisvolle zomeravond te worden!

Namens de kerkenraad, Arwout Huygen van Dijck en Wil de Vries-Kempes