donderdag 20 februari 2020

Naarder Kring

Pastorie, Koningin Wilhelminalaan 50
 Inloop vanaf 19.45 uur start om 20.00 uur

De Naarder Kring wordt bezocht door mensen tussen ± 40-60 jaar. Je kunt zo nu en dan komen, afhankelijk van je agenda of interesse in het onderwerp, of met regelmaat. We zijn belangstellend naar elkaars wel en wee en praten over wereld, kerk en geloof. Soms heeft deze groep een creatieve inbreng in de liturgie.
We gaan er ook graag met elkaar op uit.
Aanmelding niet nodig, wel gewenst, via vclindenburg@gmail.com.
Ds. VéroniqueL indenburg