donderdag 28 oktober 2021

Kring Zin & ZijnSinds enkele jaren zijn we met een gespreksgroep voor 30'ers en 40'ers van start gaan. We kijken daarbij overigens niet naar een jaartje jonger of ouder. Het is mijn bedoeling ongeveer 5 à 6 keer per jaar bij elkaar te komen, telkens bij een van de deelnemers of bij ondergetekende thuis, De titel van deze avonden luidt: 'Zijn & Zin, betekenisvol leven'. Hoe geef je zin of betekenis aan verschillende facetten van het leven, aan je werk, aan het samenleven met een partner of vrienden. Speelt je geloof daarbij een zinnige rol en zo ja: hoe dan? Zo proberen we elkaars geloof ('generatiegenoten in hetzelfde schuitje') te verdiepen en wellicht onze kennis te verrijken. Wat drijft je en wat inspireert je en hoe kunnen we daarmee voor elkaar van betekenis zijn? Minstens zo belangrijk als het gesprek is de ontmoeting met elkaar, met een hapje en een drankje. We houden onderling contact via de whatsapp-groep. We verrijken ons met bijbelse en andere inspirerende bronnen en artikelen. Zoals het boek 'Bijbelse Miniaturen' van Carel ter Linden. Nieuwe deelnemers zijn van harte uitgenodigd. Mocht je buiten de eeftijdscategorie menen te vallen, maar toch belangstelling hebben? Schroom niet contact op te nemen via l.j.t.heuvelman@gmail.com. lk hoop dat jullie weer aan deze kring, maar vooral ook aan de ontmoeting met elkaar willen deelnemen. Van harte uitgenodigd en welkom. Ds. Lennart Heuvelman

 

terug
 


Laatste nieuws

 

Protestants Perspectief, over coronamaatregelen Protestants Perspectief, over coronamaatregelen

In dit Protestants Perspectief gaat scriba ds. René de Reuver in op de huidige polariserende toon in de samenleving en het debat over de mogelijke 2G-maatregel. “Geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus, pleiten wij als kerk voor zorgzaamheid, voor onszelf en voor elkaar."
 

lees meer »
 
Onze eigen PG Naarden-app is er! Onze eigen PG Naarden-app is er!

DE KERK DICHTBIJ: KERK-APP
Zoek de app in de store op de naam van onze kerk
of gebruik de QR-code

 

lees meer »
 
Van U is de toekomst Van U is de toekomst

Fragmenten uit een tekst van Ds. René de Reuver, scriba van de generale synode (landelijke kerkvergadering) van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), bij de startzondag 2021. 

lees meer »