do 17 januari 2019

Kring Zijn&Zin 'Betekenisvol leven'

Vorig jaar zijn we met een nieuwe gespreksgroep voor 30-plussers van start gaan. We kijken daarbij overigens niet naar een jaartje jonger of ouder.
De titel van deze avonden luidt
'Zijn & Zin, betekenisvol leven'. Hoe geef je zin of betekenis aan verschillende facetten van het leven, aan je werk, aan het samenleven met een partner of vrienden. Speelt je geloof daarbij een zinnige rol en zo ja: hoe dan? Zo proberen we elkaars geloof ('generatiegenoten in hetzelfde schuitje') te verdiepen en wellicht onze kennis te verrijken. Minstens zo belangrijk als het gesprek is de ontmoeting met elkaar, met een hapje en een drankje. lk hoop dat jullie weer aan deze kring, maar vooral ook aan de ontmoeting met elkaar willen deelnemen. Van harte uitgenodigd en welkom voor de eerstvolgende avond.
Graag tot ziens, ds. Lennart Heuvelman

Korte vieringen op zomerzondagen omlijst door muziek Korte vieringen op zomerzondagen omlijst door muziek

De beperkende maatregelen als gevolg van coranavirusbestrijding beinvloeden onze zondagse vieringen. We respecteren de RIVM maatregelen strikt en voeren een gebruiksplan uit dat is gebaseerd op landelijke protocollen.

De beperkende maatregelen houden ook in de septembermaand aan. Het zomerthema 'Gaandeweg, de reis van donker naar licht' maakt dan plaats voor het thema 'Het goede leven'. Een onderwerp waarover zeker in deze coronatijd veel te verhalen is.