maandag 24 december 2018

"Over een stal en een herberg. Een andere kerstbeleving'

Locatie: 
 Grote Kerk Naarden
Tijdstip: 
 19.45 uur  - 20.15 uur

 "Over een stal en een herberg. Een andere kerstbeleving
De Naarder Kring trakteert op een creatieve presentatie van ± 30 minuten waarin we met de ogen van deze tijd naar het oude Kerstverhaal kijken. Geschikt voor iedereen en met medewerking ook van jongeren uit onze gemeente. Laat u/je verrassen.
 

terug
 


Laatste nieuws

 

Visienota 'Van U is de toekomst' Visienota 'Van U is de toekomst'

Visienota 'Van U is de toekomst'

 
De opening van fruitfull city De opening van fruitfull cityDe opening van Fruitful City: een prachtig aangelegde tuin op de Floriade 2022 met onder andere de Tiny Church en 12 kunstwerken die de vruchten van de Geest uitbeelden. Op eerste Paasdag was de opening.

lees meer »
 

Inspiratiefestival Inspiratiefestival

Op zaterdag 4 juni was er in Heiloo een Inspiratiefestival voor alle kerken behorend bij de Protestantse Kerk in Noord-Holland. De organisatoren van het festival brachten een kleine 200 Noord-Hollanders bijeen in de Cultuurkoepel Heiloo, een rijksmonument op het landgoed Willibrordus. 
Er waren ontmoetingen in de vorm van workshops over actuele thema's. Complimenten voor de classis, die van 10.00 - 17.00 uur de aandacht wist vast te houden van kerkleden in, zoals classispredikant ds. Verhoeff het noemt: de driehoek tussen Texel, Abbekerk en Hilversum.  

lees meer »