donderdag 26 mei 2022 om 10.30 uur

Hemelvaartdienst in kerkzaal van Naarderheem
Voorganger(s): Ds. Tanja Viveen-Molenaar

 

Traditiegetrouw vieren we als Protestantse Gemeente de dienst samen met de bewoners en gasten in de kerkzaal van Naarderheem. Het vrijwilligerskoor van Naarderheem verleent medewerking aan de dienst.

Allen van harte welkom om het feest van Christus' hemelvaart mee te vieren!

terug

Laatste nieuws

 

Visienota 'Van U is de toekomst' Visienota 'Van U is de toekomst'

Visienota 'Van U is de toekomst'

 
De opening van fruitfull city De opening van fruitfull cityDe opening van Fruitful City: een prachtig aangelegde tuin op de Floriade 2022 met onder andere de Tiny Church en 12 kunstwerken die de vruchten van de Geest uitbeelden. Op eerste Paasdag was de opening.

lees meer »
 

Inspiratiefestival Inspiratiefestival

Op zaterdag 4 juni was er in Heiloo een Inspiratiefestival voor alle kerken behorend bij de Protestantse Kerk in Noord-Holland. De organisatoren van het festival brachten een kleine 200 Noord-Hollanders bijeen in de Cultuurkoepel Heiloo, een rijksmonument op het landgoed Willibrordus. 
Er waren ontmoetingen in de vorm van workshops over actuele thema's. Complimenten voor de classis, die van 10.00 - 17.00 uur de aandacht wist vast te houden van kerkleden in, zoals classispredikant ds. Verhoeff het noemt: de driehoek tussen Texel, Abbekerk en Hilversum.  

lees meer »