zo 6 sep 2020  om 10.00 - 11.00 uur
Voorganger: Dr. Jan Peter Schouten
Korte viering omlijst door muziek in de Witte Kerk

In de maand september maakt het thema van de zomermaanden juli en augustus  'Gaandeweg, de weg van donker naar licht' plaats voor een nieuw thema. Wij kiezen voor het jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk: 'Het goede leven'.

Er blijven nog steeds voorwaarden om samen te komen. Een ervan is dat onze kerkgasten geregistreerd (RIVM regels) moeten worden. Voor ons is het gebruik van een digitaal hulpmiddel daarbij efficient, want het minst tijdrovend. Daarom introduceerden we de scipio-app. De app biedt een veilig en besloten communicatieplatform voor ieder gemeentelid. We gebruiken de app alleen als registratie-app zolang dat nodig is vanwege de corona-preventiemaatregelen.
Via je emailadres sturen we een uitnodiging om de app te installeren. Is je emailadres nog niet bij ons bekend? Stuur dan een mailtje naar kbprotgemnaarden@hetnet.nl met je naam en adres.

Kun je of wil je niet gebruikmaken van de app, dan is telefonische registratie mogelijk: bel daartoe op woensdagavond en donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur kerkrentmeester Hilleke van Dijk (06-14055011).

Het aantal coronaproof plaatsen is in de Witte Kerk beperkter dan in de Grote Kerk. We vragen je om je van te voren aan te melden om teleurstelling te voorkomen.
Alvast hartelijk dank.

Bij digitale of telefonische registratie is er gegarandeerd een zitplaats bij de viering, waarbij de RIVM richtlijnen strikt worden toegepast. Dit betekent dat we bij binnenkomst hygiënemaatregelen treffen en je vragen stellen over je gezondheid. We vragen je om ruim op tijd te komen om opstopping bij de ingang te voorkomen.

Audioregistratie -Protestantse-Gemeente-te-Naarden-Witte-Kerk