zo 14 apr 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. Véronique Lindenburg
Zondagsviering Witte Kerk Palmzondag

Wij vieren Palmpasen. IJ kent het verhaal uit Lucas 22. De dubbelheid van Palmpasen luidt het begin in van de Stille Week.
Aan deze dienst werkt de Kindernevendienst met de kinderen mee. Plus hun mooi versierde Palmpasenstokken. Ook De Ontdekkers (12-16-jarigen) zijn met de voorbereiding bezig geweest en zullen zich deze dienst van hun beste kant laten zien. Tot slot werken ook mensen van de Naarder Kring (40-60 jaar) aan de dienst mee. Wij kunnen het dus met recht een 'intergenerationele" dienst noemen. Het contact tussen de generaties is een belangrijk thema in het denken over de toekomst van de kerk. Onze harten en handen zijn daarvoor nodig. Wij zijn met zijn allen gemeente van de Heer.
Liturgie

kerkdienstgemist

terug

Laatste nieuws

Blog


Iedereen is welkom! Iedereen is welkom!

Bij ons is iedereen welkom!
Dat werd in de week van 7 januari weer eens duidelijk toen aan de gevel van het kantoor van de Protestantse Gemeente Naarden de regenboogvlag werd opgehangen. 

lees meer »
 

De Omzieners groot succes! De Omzieners groot succes!

Op 15 december speelde de Wresinski Cultuurstichting in de Witte Kerk haar theatervoorstelling De Omzieners. Ruim 125 bezoekers zagen een aangrijpende voorstelling over het leven in armoede. In 2019 gaan we door!
Lees hier meer: hulp bieden

 
---------------- ----------------

Blog Juli
De heilige Geest is Gods adem die niet stokt, maar blaast en zucht, altijd in beweging. Naar ons toe, samen met ons. Gods Geest roept ons allemaal op om niet om te kijken, maar vooruit.
Om niet te leven en dromen en geloven zoals vroeger, maar vanuit het nu. Niet te hechten aan zaken en vormen, niet vastgeplakt te raken aan het pluche van gewoontes en zeker niet aan macht ten koste van anderen.
Vooruit kijken om in de maatschappij de levenskracht van Gods Geest door te geven, in ons doen en laten mensen in Gods naam geluk en goedheid te brengen. Om Gods  geloofsgemeenschap, de kerk, in beweging te laten zijn.
Alle generaties zijn daarbij nodig, mensen in al hun diversiteit. We mogen ons laten verrassen door de Geest.  Een ander zal ons dan eens beleefd en dan weer dringend vragen rekening te houden met mensen in deze tijd. Wij mogen elkaar in liefde uitdagen.
Mens mogen wij zijn, onderweg met elkaar, altijd naar een betere wereld en uiteindelijk naar het Koninkrijk toe. Eén mogen wij zijn in de gemeente van Christus. Eén in beweging, door Gods kracht, tot zijn eer, tot shalom voor de wereld.
Een mooie zomer gewenst!
VL
 

lees meer »