Evenement in de Vesting Evenement in de Vesting
Het is verstandig niet in de Sint Annastraat te parkeren omdat het uitrijden na 11.00 uur niet kan via de Marktstraat. De beschikbare parkeercapaciteit op het Adriaan Dortsmanplein is tijdens een evenement onzeker. Parkeren aldaar ontraden we.

Zoals bekend, is er beperkte parkeermogelijkheid op ons kerkplein. Ruime(re) mogelijkheden zijn er op Nieuw Molen. Dat is ook de parkeerplek waarnaar bezoekers van een evenement worden verwezen.
Omdat het startmoment van de kerkdienst voor 11.00 uur ligt, verwachten we dat kerkbezoekers niet veel merken van de maatregelen. Proefondervindelijk gaan we ontdekken waar we tegenaan lopen als de evenementenagenda intensiever wordt. Laat het ons weten!

 
terug
 

Laatste nieuws

 

Avond over Oekraine Avond over Oekraine

Wanneer: woensdag 28 september 2022
Waar: 'De Sloep', Brinklaan 42 te Bussum (naast de Koepelkerk)
Tijd: 19.30 - 22.00 uur


Onder de naam Huis Voor Iedereen is in Gooise Meren een netwerk van betrokken inwoners en vluchtelingen actief. Het netwerk werkt nauw samen met Versa Welzijn en Vluchtelingenwerk. Op deze avond staat het leven in Nederland/Gooise Meren als vluchteling centraal. Informatie en muziek wisselen elkaar af.

Aanmelden en/of meer informatie: info@siskaderijke.nl

Wie steun wil betuigen of wil helpen bij de opvang van vluchtelingen uit Oekraine kan terecht op oekraine@gooisemeren.nl

 
Nieuws en agenda van Grote Kerk Naarden Nieuws en agenda van Grote Kerk Naarden

lees meer »
 
Zinspiratie Naarden-Bussum: programma 22-23 Zinspiratie Naarden-Bussum: programma 22-23

CCIV heeft voor 2022-2023 onder de titel Zinspiratie een gevarieerd programma gepresenteerd.
Zinspiratie in Naarden-Bussum (cciv.nl)

lees meer »