do 21 november 2019

Naarder Kring

Pastorie, Koningin Wilhelminalaan 50
 Inloop vanaf 19.45 uur start om 20.00 uur

De eerstvolgende bijeenkomst van de Naarder Kring is (onder voorbehoud) op donderdag 21 november.
De Naarder Kring wordt bezocht door mensen tussen ± 40-60 jaar. Je kunt zo nu en dan komen, afhankelijk van je agenda of interesse in het onderwerp, of met regelmaat. We zijn belangstellend naar elkaars wel en wee en praten over wereld, kerk en geloof. Soms heeft deze groep een creatieve inbreng in de liturgie.
We gaan er ook graag met elkaar op uit.
De Naarder Kring is in de pastorie bij ds.
Lindenburg.
Aanmelding niet nodig, wel gewenst, via vclindenburg@gmail.com.
Ds. Véronique Lindenburg

Genade als grondtoon Genade als grondtoon

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.